V Libereckém kraji #kulturaprezije: Jedeme dál!

Ani v novém roce o kulturu nepřijdete. Český rozhlas Liberec bude přenášet další nejen koncerty z nejen Kulturního centra 101010 Vratislavice nad Nisou. Najdete je zde, nebo na našem Facebooku. Spojuje je jedno, spolek Kultura, z.s.

Všechny epizody

Spolek Kultura, z. s. bude i nadále, za podpory Statutárního města Liberec, Libereckého kraje, města Frýdlant a městské části Vratislavice nad Nisou, přinášet do vašich domovů koncerty, divadelní představení i zajímavé rozhovory se zajímavými lidmi. Na své si přijdou milovníci divadla, mainstreamu i vážné hudby.

Čtěte také

Všechny koncerty, které jste s námi sledovali na podzim, se přenášely z Kulturního centra 101010 Vratislavice nad Nisou. Bez podpory tohoto centra, tedy „vratislavických Desítek“, by se do vašich domovů určitě nedostalo tolik hudby, energie a dobré nálady – bylo to celkem 15 koncertů a 1 divadelní představení. A provozovatelé „Desítek“ poskytnou zázemí celému týmu spolku Kultura i teď, i díky nim vás budeme o sobotách a nedělích znovu zvát na alespoň „online“ kulturu.

Vystupující umělce můžete stále podporovat na portálu e-vstupenka, kde si zakoupíte virtuální vstupenku a poděkujete jim tak za jejich práci. Stejně tak můžete podpořit projekt #kulturaprezije na portálu donio a pomoci dalšímu fungování a technickému zabezpečení celé akce. Práce v kultuře je totiž práce jako každá jiná.

Petra Loulová a Marek Ottl

Spolek Kultura, z. s.

byl založen v roce 2015 Markem Ottlem, Petrou Loulovou a přáteli kultury v Libereckém kraji proto, aby pomohl zvýšit povědomí o hudebních, výtvarných a hereckých talentech, které kraj nabízí. Spolek je spolupořadatelem akcí, jako je např. Majáles Liberec, FestRevival, BIG BAND JAM, ale také tanečních vystoupení, výukových zvukařských kurzů apod. Bere si za úkol rozšiřovat kulturní dění v kraji, propojovat různá hudební uskupení a žánry na přeshraniční úrovni spolupráce a také propojovat generace. Udržet zájem o kulturu u mladých lidí je stejně tak důležité, jako v dnešní uspěchané době potěšit i generace starší.

autor: reČRoL | zdroje: Spolek Kultura , z. s.
Spustit audio

Související

Nejnovější zprávy

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka