Udělejte si místo v obýváku, o nedělích se u vás bude tančit aneb V Libereckém kraji #kulturaprezije

11. prosinec 2020

Spolek Kultura, z. s. společně se Statutárním městem Liberec, Libereckým krajem a Českým rozhlasem Liberec a za podpory Kulturního centra 101010 Vratislavice nad Nisou spouští od neděle 1. 11. 2020 seriál streamovaných koncertů hudebních uskupení z celého Libereckého kraje.

Všechny epizody

Projekt #kulturaprezije můžete finančně podpořit

Čtěte také

Práce v kultuře je práce jako každá jiná. Živí tisíce lidí a nejsou to jen lidé před kamerou nebo na podiu, ale také lidé okolo. Technická podpora všech hudebních i divadelních akcí je velmi opomíjena, a přitom je důležitou součástí týmu kolem každého kulturního dění. Jinými slovy, není to jen jeden člověk, kterého vidíte na pódiu. Zpěvák, kterého zbožňujete díky jeho textům a hlasu, nebo herec, kterého milujete kvůli jeho umu vtáhnout vás do děje. Je to obrovský tým lidí, díky kterým můžete toto vše obdivovat, užívat si to a možná na chvíli zapomenout na starosti.

Musíte být doma? V pořádku! Kultura přijde za vámi. Od 1. listopadu spouštíme společnou akci na podporu kultury našeho kraje, neděle věnujeme kultuře. Jak říkají sami organizátoři ze spolku Kultura, z.s.: „Pojďme si kulturu opatrovat. Pojďme si ji hýčkat. I v našem kraji máme skvělé muzikanty a divadelníky. Dáme jim prostor. Každý z Vás si jistě přijde na své a z velkého množství žánrů si vybere to pravé. Swing, jazz, dechovka, funky, rock i punk. Čeká nás velká přehlídka talentů Libereckého kraje. Kapely i taneční orchestry Vám přivedeme přímo do obývacích pokojů a dáme Vám šanci podpořit je.“

Český rozhlas Liberec se připojuje a bude koncerty z Kulturního centra 101010 Vratislavice nad Nisou přenášet. Najdete je zde, nebo na našem Facebooku.

Těšit se můžete na zajímavé povídání a skvělou muziku. A můžete umělce i podpořit, na portálu e-vstupenka, kde si zakoupíte virtuální vstupenku a poděkujete tak interpretům za zpříjemnění listopadové neděle. Každá koruna v této době pomůže a Vy tak budete moci z bezpečí domova být u toho.

autor: reČRoL | zdroje: Spolek Kultura , z. s.
Spustit audio

Nejnovější zprávy

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.