EXKLUZIVNĚ: Rozhodli jsme se udělat velký krok, říká kapelník Big’O’Bandu. Na letošním Big Band Jamu kapela představí vlastní autorskou tvorbu

6. září 2021

Kde? V Liberci na Tržním náměstí. Kdy? V sobotu 11. září od 20 hodin. Kdo? Unikátní hudební těleso, které dokáže rozhýbat kulturní sál, festivalovou louku i náměstí, tedy liberecký Big’O’Band Marka Ottla. Tradiční Big Band Jam je opět tady, tentokrát s Galaktickou show!

Sezóna byla super, mohli jsme, tak jsme hráli… A rozhodli jsme se udělat velký krok někam, kam jsme ještě nevkročili...
Marek Ottl, hudebník

Liberecký Big Band Jam je tradiční akcí k zakončení letních prázdnin, letos ale bude oproti předchozím ročníkům o něco jinačí. Jakub Marvan si k mikrofonu pořadu Kultura pod Ještědem pozval kapelníka Big’O’Bandu, pana Marka Ottla, který změny představil a zároveň odhalil i úplnou novinku.

Jaká byla letní hudební sezóna? Co nového muzikanti na letošní Big Band Jam přichystali? Kdo se na vzniku nových skladeb pro Big´O´Band podílel?  Proč se tradiční Big Band Jam stěhuje z libereckého Benešova na Tržní náměstí? Poslechněte si rozhovor.

A přijďte si novinky poslechnout, v sobotu 11. září ve 20 hodin na letní scénu klubu Bunkr, na Tržním náměstí v Liberci. Vstupenky na Galaktickou show - Big Band Jam 2021 zakoupíte zde.
Český rozhlas Liberec je mediálním partnerem show Big Band Jam 2021 a spolku Kultura, z.s.

autoři: Jakub Marvan , reČRoL
Spustit audio

Související