Ceny generálního ředitele Českého rozhlasu: Ocenění pro naši kolegyni Ivanu Bernáthovou

19. prosinec 2022

Ve čtvrtek 15. prosince převzalo z rukou generálního ředitele Českého rozhlasu Reného Zavorala ocenění za svou práci v roce 2022 devatenáct jednotlivců a tři kolektivy.

Generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral a redaktorka Ivana Bernáthová

Slavnostního předávání cen, které moderoval Aleš Cibulka, se účastnila i naše kolegyně Ivana Bernáthová, tentokrát však ne jako redaktorka, která bude následně informovat posluchače Českého rozhlasu, ale jako jedna z oceňovaných.

Ivana Bernáthová, redaktorka publicistiky Českého rozhlasu Liberec, dostala od generálního ředitele Českého rozhlasu Reného Zavorala křišťálový mikrofon, cenu za mnohaletou skvělou práci redaktorky.

Ivana je v Českém rozhlase snad „od nepaměti“, a ani po odchodu do neuvěřitelného důchodu; její energii by jí totiž mohl závidět kdejaký maturant; za sebou dveře do redakce v liberecké Modré ulici úplně nezavřela. Dál je naší vzácnou a respektovanou kolegyní, která umí nejen skvěle přiblížit posluchačům nejedno zajímavé téma, či představit zajímavou osobnost nebo místo, ale také pomoct a poradit svým kolegům.

Jsme pyšní a hrdí a samozřejmě Ivaně gratulujeme a přejeme ještě dlouhou řadu krásných reportáží pro Český rozhlas Liberec.

autor: reČRoL
Spustit audio

Související