Sýry, chléb, pivo, dort, med i zelí: Představujeme nové Regionální potraviny Libereckého kraje
Jak to celé začalo aneb Kdo, o co a proč soutěží
Soutěž Regionální potravina Libereckého kraje je určena pro malé a střední podniky s maximálně 250 zaměstnanci.
Na soutěži se v Libereckém kraji podílí Regionální agrární rada Libereckého kraje, s jejímž předsedou Robertem Erlebachem se na farmářském trhu sešel redaktor Jaroslav Hoření. Ptal se nejen na letošní účast, ale také na význam regionálních producentů.
Se všemi novými nositeli zeleného loga značky Regionální potravina z Libereckého kraje se budete moci seznámit v našem seriálu.
Související
-
Speciální webový portál se snaží pomoct regionálním výrobcům v Libereckém kraji
Nový webový portál lksobe.cz se snaží propojit regionální výrobce se zákazníky. Na jednom místě tak najdete zemědělce, klenotníky nebo tradiční řemeslníky.
-
„Liberecký kraj sobě": Nový portál s nabídkou regionálních produktů
Internetová stránka, kterou spustilo liberecké hejtmanství, soustředí na jednom místě nabídku výrobků, potravin i služeb, které mají označení regionální produkt.
-
Kvalitní regionální potraviny: Výrobek roku Libereckého kraje 2019
S koncem roku přichází ohlédnutí za uplynulými měsíci a rekapitulace. Proč tedy nepřipomenout úspěchy regionálních výrobců potravin, kteří za své produkty získali ocenění?
Nejnovější zprávy
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka