Policie pátrá po dvojici, kterou zachytila kamera na pobočce České pošty v Tanvaldě. Poznáte osoby na fotografiích?

1. srpen 2019 11:06

Policisté na Jablonecku žádají veřejnost o pomoc při zjištění totožnosti muže a ženy, které zachytila kamera na pobočce České pošty v Tanvaldě.

Tanvaldští policisté vyšetřují krádež výherních losů, ke které došlo v pondělí 1. července krátce před jedenáctou hodinou dopoledne na pobočce České pošty v Tanvaldě.

„Dosud neznámý pachatel pravděpodobně využil příležitosti, kdy pracovnice pošty odešla od přepážky k balíkům, a sáhl skrz výdejní okénko, kde z vnitřní části pultu odcizil 22 kusů různých výherních losů v celkové hodnotě 2 500 Kč,“ uvedla Dagmar Sochorová z policejního oddělení tisku a prevence v Jablonci nad Nisou.

Nyní policisté žádají o pomoc při zjištění totožnosti osob na fotografiích z prostoru místa činu širokou veřejnost. „Muž a žena by totiž mohli mít pro ně velmi důležité informace vedoucí k dopadení neznámého pachatele,“ uvedla Dagmar Sochorová. Věc je s ohledem na výši způsobené škody kvalifikována jako přestupek.

Muž a žena ze záznamu se mohou na policii přihlásit i sami

Občané, kteří mají jakékoliv informace vedoucí ke zjištění totožnosti osob zachycených na kamerovém záznamu, mohou policii kontaktovat osobně na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Případně mohou své poznatky sdělit přímo policistům na Obvodním oddělení v Tanvaldě, a to i telefonicky na čísle 735 788 647.

autor: reČRoL | zdroj: Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje
Spustit audio

Související