Na vlastní kůži: Dodržování protiepidemických pravidel na hokejových zápasech

8. listopad 2021 11:24

Před hokejovou reprezentační přestávkou se v neděli 7. listopadu hokejoví Bílí Tygři představili doma proti HC Olomouc. Na toto utkání se tentokrát podíváme z pohledu fanoušků, kterým ke vstupu do arény nestačí jenom vstupenky.

O podmínkách ke vstupu do aréna informuje cedule u vchodu

Ke vstupu na hokejové utkání nestačí jen platná vstupenka, ale je nutné prokázat také bezinfekčnost, tedy 14 dnů po druhém očkování proti covidu-19, doklad o prodělání nemoci nebo platný PCR či antigenní test. Na utkání Bílých tygrů Liberec proti HC Olomouc se o tom přesvědčil redaktor Jaroslav Hoření.

Mezi podmínky vstupu na hokej patří také mít po celou dobu akce nasazený respirátor a to podle svědectví našeho redaktora uvnitř arény během utkání moc nedodržuje, a to o velké zodpovědnosti fanoušků, kterých se na hokeji sešlo 4547, nesvědčí.

Dostane se na utkání fanoušek i bez dokončeného očkování proti covidu-19? Jak ověřování bezinfekčnosti na hokejovém stadionu probíhá? Je možné se otestovat přímo na místě? A co bude potřeba na další utkání libereckých Bílých Tygrů 22. listopadu? Poslechněte si reportáž.

Spustit audio

Související