Doba covidová ukázala, že žít sám není úplně ideální, říká majitelka online seznamky Kristýna Mertlová

Na to, aby se člověk necítil sám, někomu postačí partner na turistické výlety, návštěvu divadla a sdílení radostí i strastí. Někdo ale hledá lásku na celý život. Jak může pomoci online seznamka, na co si dát pozor, a jak si ochránit soukromí?

Čtěte také

„Pořád žijeme hodně single, i když doba covidová ukázala, že žít single (tedy sám) není úplně ideální,“ popsala na úvod Kristýna Mertlová. „Život se najednou omezil na pobyt mezi čtyřmi stěnami doma a to najednou spoustě lidí došlo, že takhle úplně sami být nechtějí. A začali řešit otázku, kde se seznámit, kde potkat partnera, ať už celoživotního, nebo jen na omezenou dobu. V posledních měsících se zájem o seznamování trochu utlumil, ale po Novém roce se zájem o to najít si partnera zase probouzí,“ dodala.

Jaký je proces seznamování se v agentuře? Kde se lidé nejlépe seznámí? Hledají lidé v seznamovací agentuře spíš kamaráda na výlet, nebo životní lásku? Jaká je úspěšnost při seznamování v agentuře? A jak jsou při online seznamování bezpečnostní pravidla? Poslechněte si záznam rozhovoru.

autoři: Pavel Kudrna , reČRoL
Spustit audio

Související