Sirup jsme ladili čtyři měsíce, přiznává majitelka levandulové farmy z Raspenavy

Největší audioportál na českém internetu

Adéla Heindorferová | Foto: Patrik Fišer

Host Dopoledne pod Ještědem: Adéla Heindorferová, majitelka firmy Levandulovna

Je nenáročná na pěstování, vyniká specifickou vůní a má léčebné účinky. Levandule učarovala před lety i Adéle Heindorferové, a tak se rozhodla začít s Levandulovnou.

„Vytvořili jsme stovky receptů, než jsme se shodli na jednom,“ prozrazuje o levandulovém sirupu, jednom z mnoha produktů, které vyrábí, Adéla Heindorferová.

Jak vypadaly začátky jejího podnikání? Co potřebuje levandule k tomu, aby se jí dobře dařilo? A jaký je rozdíl mezi levandulí lékařskou a lavandínem? Poslechněte si záznam rozhovoru.

Související