Pivo, grilovačku i koncert Marcela Zmožka nabídne party Pochoutkového roku s ČRo Liberec

4. květen 2017
Koktejl

Velká party s pivem a grilováním Pochoutkového roku a Českého rozhlasu Liberec se připravuje na čtvrtek 4. května na Mírovém náměstí v Jablonci nad Nisou. Těšit se můžete na vystoupení Jany Chládkové, Marcela Zmožka nebo Josefa Zocha.

Mluveným slovem vás provede moderátor Patrik Rozehnal, kterého možná znáte z nedělních Pochoutek nebo pořadu Humoriáda, spolumoderovat bude Iveta Kalátová, moderátorka libereckého Dopoledne pod Ještědem.

Hasit žízeň všech příchozích bude retro pivovarský vůz, ze kterého budeme čepovat pivo i limonádu, na grilu připravíme masové speciality, pro děti nafoukneme skákací hrad a chybět nebude stan Českého rozhlasu Liberec s hosteskami, které budou rozdávat drobné pozornosti z rozhlasu. A to zdaleka není všechno.

Chcete se dozvědět víc? Poslouchejte Český rozhlas Liberec a nezapomeňte – ve čtvrtek 4. května v centru Jablonce od dvou odpoledne do půl šesté – roadshow Pochoutkového roku s Českým rozhlasem Liberec.

Na viděnou nebo na slyšenou na 102,3 FM (Jablonec, Liberec, Turnov); 107,9 FM (Smržovka, Desná, Harrachov, Lomnice); 103,4 FM (Semily); 97,4 FM (Frýdlant a Nové Město pod Smrkem, Hejnice, Raspenava); 94,3 FM (Česká Lípa).

autor: reČRoL
Spustit audio