Lidi vyvolávali moje jméno, měl jsem husinu, popisuje návrat do Liberce útočník Bílých Tygrů Michal Bulíř

8. červen 2022

Setkání i mikrofonu se tentokrát neslo ve sportovním duchu. Pavel Petr si do pořadu pozval hokejového útočníka Michala Bulíře. Mistr Ligy z roku 2016 a trojnásobný stříbrný medailista s libereckými Bílými Tygry po ročním angažmá v Plzni nahlásil návrat pod Ještěd.

„Bavili jsme se s vedením v průběh sezóny, že zkusím nějakou změnu udělat, trošku to nakopnout, pomoci se trošku zlepšit a vrátit se silnější. Zažil jsem krásnou sezónu v Plzni, co se týče osobního hlediska, i když ten týmový úspěch nebyl žádný, protože jsme se nedostali do play off,“ zhodnotil uplynulý rok v Plzni Michal Bulíř. Je prý rád, že si vyzkoušel hrát jinde. Potěšilo ho i přivítání, které mu po návratu připravili liberečtí fanoušci.

„Nevěděl jsem, co čekat, ale už na rozbruslení jsem cítil, že to bude dobré, že lidi stojí za mnou. Ještě než začal zápas, tak vyvolávali moje jméno a já jsem měl husinu, na zádech, na rukách, všude. Byl to krásný pocit a byl jsem rád, že se lidi dokážou, i přesto že jsem na rok odešel, zachovat takhle,“ zavzpomínal na svůj návrat do tygřího dresu Michal Bulíř. Do Liberce se vrátil hlavně kvůli tomu, že se tam cítí doma.

Jak se Michal Bulíř dostal k hokeji? Může být hokej povoláním? Jaké jsou hokejové bitky nebo rituály před zápasy. Poslechněte si záznam rozhovoru.

autoři: Pavel Petr , reČRoL
Spustit audio

Související