Ježíškova vnoučata Českého rozhlasu Liberec rozezpívala seniory ve Františkově. S kým?

14. prosinec 2019
Marcel Zmožek mezi seniory z domova v libereckém Františkově

Nadšenými ovacemi přivítali dnes, tedy v sobotu 14. prosince, krátce po čtrnácté hodině zpěváka Marcela Zmožka v Domově pro seniory v Liberci – Františkově.

Vystupoval tam v pořadí už potřetí v rámci projektu Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata. A tentokrát seniory hned potěšil hitem Už mi lásko není dvacet let. „Klienti i pracovníci domova chválí myšlenku Ježíškových vnoučat a předně její efekt,“ řekl David Hamr, který akci moderoval.  

Odpoledne s Ježíškovými vnoučaty - ČRo Liberec a Marcelem Zmožkem - v domově pro seniory v libereckém Františkově moderoval David Hamr (vlevo)

Marcel Zmožek rozezpíval a roztančil i obyvatele Domova důchodců ve Velkých Hamrech na Jablonecku. A dokonce si s ním na „pódiu“ střihla duet Tam za vodou v rákosí jedna ze zaměstnankyň. Moderátor Českého rozhlasu Liberec David Hamr v Hamrováku, jak domov nazývají, zase dostal nabídku ředitele.

Marcel Zmožek přijel zazpívat i do domova důchodců ve Velkých Hamrech
Ježíškova vnoučata přivezla do domova ve Velkých Hamrech Marcela Zmožka

Ježíškova vnoučata nadělují seniorům zážitky, nebo hmotné dárky. Pokud se chcete zapojit mezi darující, podívejte se na webové stránky www.jeziskovavnoucata.cz

autoři: David Hamr , reČRoL
Spustit audio

Související