Vánoce s Českým rozhlasem Liberec: Hudba, vzpomínky a štědrodenní soutěžení

7. prosinec 2023

Na Vánoce se těší téměř každý. Těšíme se i my, v Českém rozhlase Liberec, připravujeme pro vás sváteční vysílání.

Český rozhlas Liberec pro vás i v roce 2023 připravuje program na sváteční dny. Přinášíme jen malou ochutnávku, další pořady budeme postupně odtajňovat...

Štědrý den

Čtěte také

Skoro celý Štědrý den s vámi ve vysílání stráví moderátor Pavel Kudrna. A bude si hrát na Ježíška. Poslouchejte pozorně, kdykoliv zazvoní zvonečkem, bude to signál, abyste zavolali na studiový telefon 22 155 37 22. Budete-li třetí volající, rovnou společně rozbalíte dárek.

Zabalili jsme digitální DAB rádia, poukaz na noc pro dvě osoby ve wellness hotelu Královka, poukaz na pivní koupel v hotelu a zámku Svijany, rodinnou vstupenku do liberecké ZOO, poukázku do kavárny DOK, 2x celodenní permanentku do Ski areálu Tanvaldský Špičák a další a další hodnotné dárky.

Boží hod vánoční

Na 1. svátek vánoční si můžete poslechnout rozhovor kolegy Jakuba Marvana s hercem a muzikantem Janem Budařem. Jak vnímá frýdlantský rodák Vánoce? Jak vzpomíná na pohádky, ve kterých hrál a bez které pohádky se na konci roku určitě neobejde? To všechno čtyřnásobný držitel Českého lva prozradí po 18. hodině.

Svátek svatého Štěpána

Kolegyně Ivana Bernáthová je známá i pro svou lásku k cestování. Na 11. hodinu svátečního dopoledne nachystala několik reportáží o tom, jak tráví Vánoce lidé v různých zemích světa.

A těšit se můžete i na sváteční povídání moderátora Jakuba Marvana s Evou Lecchiovou a s Karolínou Baranovou, se dvěma herečkami, které jsou generačně sice vzdálené, ale spojuje je liberecké Divadlo F. X. Šaldy a přátelství. Pojí je také shodné vánoční zvyky, nebo podobné druhy salátů při štědrovečerní večeři? Dozvíte se po 18. hodině.

autor: reČRoL
Spustit audio

Související