Hrajte s námi o kuchařský kurz s Jaroslavem Sapíkem

4. květen 2020

Poslouchejte naše vysílání a hrajte o kuchařku Pochoutkový rok. Každý výherce navíc postupuje do slosování o kuchařský kurz pro 2 osoby pod vedením šéfkuchaře Jaroslava Sapíka.

V kuchařce Pochoutkový rok najdete celkem 120 zajímavých rodinných receptů z celé naší země. Jsou tam slaná i sladká jídla, nejrůznější chuťovky, polévky, masové i bezmasé pokrmy, sladké koláče, kynuté buchty a další tradiční české, moravské a slezské speciality. Všechny tyto recepty pocházejí od posluchačů regionálních stanic Českého rozhlasu, kteří se úspěšně účastnili prvních tří ročníků kulinářské soutěže Pochoutkový rok.

A jako bonus přidali své recepty i porotci soutěže: šéfkuchaři Jaroslav Sapík a Pavel Pospíšil a vášnivá kuchařka a milovnice jídla herečka Naďa Konvalinková!

Pravidla soutěže:

Po zaznění soutěžního signálu (zvuk  „mixéru") volejte do studia na číslo 221553722. Pokud se dovoláte jako třetí, dostanete otázku z oblasti gastronomie a na výběr tři odpovědi. Když odpovíte správně, získáte knížku Pochoutkový rok a navíc postupujete do závěrečného slosování o kuchařský kurz pro dvě osoby „Pochoutky české kuchyně s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem“.

Slosování o kuchařský kurz pro dvě osoby „Pochoutky české kuchyně s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem“ proběhne v našem vysílání v pátek 29. 5. 2020.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích Českého rozhlasu.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru.

Finanční plnění výher není možné.

Distribuce cen bude vzhledem k aktuální situaci probíhat až od 1. června 2020.

Oblíbenou kuchařku můžete také koupit na stránkách vydavatelství Radioservis.

Soutěž pokračuje

4. ročník Pochoutkového roku 2020 pokračuje, stále můžete posílat své tradiční rodinné recepty, které se u Vás dědí z generace na generaci, a hrát tak o nové vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 tisíc korun.

Recepty posílejte prostřednictvím webu www.pochoutkovyrok.cz, nebo poštou na adresu:

Český rozhlas
Vinohradská 12
Praha 2

A na obálku napište heslo „Pochoutkový rok“.

Více informací uslyšíte v našem vysílání každou neděli v 10 hodin dopoledne a v 9 hodin večer v pořadu Pochoutkový rok nebo je najdete na webu soutěže.

autor: reČRoL
Spustit audio

Související