Zelená vlna Českého rozhlasu v novém! Zpravodajem se můžete stát i vy

Aktuální informace z dopravy po 24 hodin od našich silničních zpravodajů i od vás – motoristů – to je rozhlasová Zelená vlna. Redakce Zelené vlny dnes 14. listopadu otevírá nové moderní call centrum s nonstop provozem.

„Od otevření nového call centra si slibujeme zrychlení a zpřesnění dopravních informací. Díky 24hodinového provozu call centra budeme mít čerstvé informace ze silnic od zpravodajů a posluchačů po celý den,“ popisuje Jan Říha, vedoucí redakce Zelené vlny.

Nové telefonní číslo bezplatné linky je 800 553 553, využijte i vy tuto možnost a dejte vědět druhým, co se děje na silnicích. Stejné informace obdržíte na webu Zelené vlny.

„Na staré telefonní číslo Zelené vlny se řidiči dovolají do konce listopadu, ale poprosím je, aby volali číslo nové. Operátoři call centra se těší na postřehy řidičů ze silnic a dálnic, nebo i na to, že se zapojí do našeho projektu registrovaných zpravodajů Zelené vlny,“ komentuje Říha.

Nové call centrum Zelené vlny Českého rozhlasu

Nová Zelená vlna v každých zprávách ČRo Liberec! Řidiči, buďte v obraze

V každé zpravodajské relaci Českého rozhlasu Liberec uslyšíte nejen aktuální dopravní informace z dálnic a silnic I. tříd, ale i ze silnic nižších tříd včetně uzavírek a nabídky alespoň jedné objízdné trasy.

S námi máte přehled, jaké silnice jsou uzavřené nebo kde se stala dopravní nehoda. Šťastnou cestu a příjemný poslech Zelené vlny vám přeje Český rozhlas Liberec.

autor: reČRoL
Spustit audio