Vyhrajte nocleh pro dva v hotelu na Ještědu

29. červen 2018

Chtěli byste strávit noc ve fenomenálním horském hotelu na Ještědu? Máte tu možnost. Zúčastněte se velké letní fotosoutěže Českého rozhlasu Liberec.

Nocleh pro dvě osoby v apartmánu horského hotelu na Ještědu můžete vyhrát, když se zapojíte do červencové  fotografické soutěže pořadu Toulky krajem s Marcelou Augustovou.

Co pro to musíte udělat?

Na mail toulkykrajem@rozhlas.cz pošlete od 1. do 15. července vaši fotku (+ jméno a příjmení autora), která zobrazuje Ještěd. Každý soutěžící smí poslat pouze jeden snímek. Všechny fotografie zveřejníme na webu 18. července 2018, ten den taky odstartujeme velké hlasování, které potrvá do 29. července.

Pravidla velké letní soutěže s Českým rozhlasem Liberec

Lanovka na Ještěd

Pravidla soutěže s názvem „Červencová soutěž o nocleh pro dva na Ještědu od Českého rozhlasu Liberec“. Čtěte.

Sledujte web a facebook Českého rozhlasu Liberec a nezapomeňte ve druhé polovině července hlasovat pro nejlepší – nejkrásnější – nejoriginálnější fotku Ještědu.

Další ceny? Dárky od Albi

Máme pro vás připraveny i „ceny útěchy“ – autoři druhé a třetí nejlepší fotky dostanou balíček překvapení od Albi a Českého rozhlasu Liberec.

V pořadu Toulky krajem vám Marcela Augustová bude po celý červenec prozrazovat ty největší zajímavosti o fenomenální liberecké tisícovce.

Tak s námi soutěžte, prostudujte si podrobné znění pravidel a hlavně – poslouchejte o prázdninách Český rozhlas Liberec!

Ještěd z mnoha úhlů. Vyfoťte libereckou tisícovku a snímek nám pošlete do soutěže
autor: reČRoL

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.