Pravidla velké letní soutěže s Českým rozhlasem Liberec

29. červen 2018

Pravidla soutěže s názvem „Červencová soutěž o nocleh pro dva na Ještědu od Českého rozhlasu Liberec“. Čtěte.

  1. Pořadatelem soutěže je Český rozhlas, zřízený zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, v platném znění, se sídlem Vinohradská 12, Praha 2, 120 99, IČ0: 45245053 (dále jen jako „Pořadatel“). Organizaci soutěže zajišťuje regionální studio Český rozhlas Liberec.

  2. Termín trvání soutěže: Od 1. července do 29. července 2018, včetně. Fotografie mohou být zasílány pouze do 15. července, 12:00.

  3. Soutěže se může účastnit každá fyzická osoba starší 18 let s adresou pro doručování výher v České republice. Soutěže se zúčastní jako autor fotografie nebo jako hlasující.

Účastníci soutěže – autoři  svoji fotografii zobrazující Ještěd elektronicky na adresu:  toulkykrajem@rozhlas.cz.

  1. Každý soutěžící se může zúčastnit pouze jednou, a to s pouze jednou fotografií, které je autorem, nebo jako hlasující.

  2. Pořadatel vystaví fotografie na web www.liberec.rozhlas.cz) a 18. července 2018 spustí hlasování. Každý hlasující může dát pouze jeden hlas vybrané fotografii.

  3. Po hlasování přijde každému hlasujícímu potvrzovací e-mail a po kliknutí na tlačítko v tomto e-mailu bude teprve započítán hlas.

  4. Pro zajištění regulérnosti hlasování bude použita, mimo jiného, i časová blokace IP adresy.

  5. Soutěže se nemohou účastnit zaměstnanci a smluvní partneři Pořadatele a jejich osoby blízké. Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly budou ze soutěže vyřazeny.

  6. Regulérnost hlasování bude průběžně kontrolována a prokazatelně podvodné hlasy nebudou započítány.

  7. Fotografie, která získá nejvíce hlasů, vyhrává. Autor vítězné fotografie za ni dostane voucher, který opravňuje majitele voucheru k noclehu na Ještědu pro dvě osoby.

  8. Výhra bude výherci předána osobně na základě předávacího protokolu.

  9. V případě, že se do 14 dnů od vyhodnocení soutěže nepodaří Pořadateli výherce zkontaktovat a domluvit s ním způsob předání výhry, ztrácí tento výherce nárok na výhru a výhra propadá ve prospěch Pořadatele.

  10. Pořadatel neručí za technické problémy, případné nedoručení zpráv či registračních formulářů a za jakékoli problémy vzniklé v rámci přenosu zpráv elektronickými prostředky.

  11. Účastí v této soutěži soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla a zavazuje se je dodržovat.  Finanční plnění výher není možné.

  12. Účastí v soutěži každý soutěžící prohlašuje, že je autorem fotografie zaslané do soutěže a vyjadřuje souhlas s tím, že Pořadatel soutěže je oprávněn užít fotografii bez omezení jejím zveřejněním společně s autorovým jménem a příjmením na webu, v aplikacích, na sociálních sítích Pořadatele a v propagačních materiálech Pořadatele.

  13. Výherce se zavazuje poskytnout Pořadateli tyto údaje o své osobě: Jméno a příjmení, datum narození, adresu trvalého bydliště, doručovací adresu, hodnotu a specifikaci výhry, stát daňové rezidence.

  14. Pořadatel bude zpracovávat osobní údaje soutěžících v rozsahu a) e-mailová adresa a IP adresa hlasujících za účelem zajištění průběhu a vyhodnocení soutěže a b) jméno a příjmení, adresa trvalého bydliště, e-mailová adresa a IP adresa u účastníků soutěže – autorů a c) identifikace výherce podle čl. 15. těchto pravidel, za účelem zajištění průběhu soutěže, hlasování a užití fotografie Pořadatelem. Právním důvodem je plnění konkludentně uzavřené smlouvy o podmínkách této soutěže mezi soutěžícím a Pořadatelem a u výherců též plnění právní povinností stanovených zákonem o účetnictví. Po skončení soutěže budou osobní údaje soutěžících zlikvidovány, s výjimkou osobních údajů autorů a výherců, které budou zpracovávány pod dobu trvání užívacích práv Pořadatele k fotografiím resp. po dobu deseti (10) let od konce daňového období, ve kterém byla výherci předána cena. Osobní údaje soutěžících nejsou předávány dále. Další práva subjektů údajů a kontaktní údaje pro zajištění práv subjektů údajů jsou uvedeny zde: rozhlas.cz/osobni-udaje.

  15. Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže změnit její pravidla či ceny vložené do soutěže, soutěž přerušit, prodloužit, případně bez náhrady zrušit.
autor: reČRoL
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.