Turnovští policisté pátrají po zloději jízdního kola. Poznáte muže na kamerovém záznamu?

30. srpen 2019 12:59

Policisté na Semilsku pátrají po neznámém muži, který ukradl jízdní kolo ze zahrady u domu v Mírové pod Kozákovem – Rohlinách.

Dosud neznámý pachatel přelezl v úterý 25. června dopoledne krátce před jedenáctou hodinou branku oplocení u rodinného domu v obci Mírová pod Kozákovem, v části Rohliny. Poté z pozemku odcizil jízdní kolo značky Leader Fox, které přendal přes bránu a z místa činu s ním odešel.

Odcizené jízdní kolo bylo následně nalezeno asi dvacet metrů od domu s přetrženým řetězem. Policisté z Obvodního oddělení v Turnově po pachateli intenzivně pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody a žádají o pomoc širokou veřejnost. Policie přijme jakékoliv informace směřující ke zjištění totožnosti muže zachyceného na zajištěném záznamu z kamery.

Pokud někdo z občanů poznává muže zachyceného na kamerovém záznamu, jak z místa činu odnáší jízdní kolo, ať poznatky k jeho osobě předá policistům na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158.

Lidé mohou také kontaktovat přímo policisty na Obvodním oddělení v Turnově, ať už osobně, telefonicky na čísle 974 477 400 nebo písemně prostřednictvím e-mailu: sm.oo.turnov@pcr.cz.

autor: reČRoL | zdroj: Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje
Spustit audio

Související