Kvalitní regionální potraviny: Výrobek roku Libereckého kraje 2019
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
26. listopad 2019
Mezi výrobky roku 2019 v Libereckém kraji patří polokonzerva od Podrkonošských uzenin z bůčku a plecka, kde nemají místo žádné náhražky a maso je maso.
V seriálu Vám představujeme oceněné potravinářské Výrobky Libereckého kraje roku 2019. Vítězem v kategorii Maso a masné výrobky se stala polokonzerva Vepřové na kmíně, kterou pod dohledem Krakonoše vyrábí na pomezí Krkonoš a Českého ráje Podkrkonošská uzenina. Za řezníkem Josefem Šulcem se můžete vypravit spolu s Jaroslavem Hořením.
Mohlo by vás zajímat
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka