Možnosti vybrat si a zároveň pohlídat lepek v jídle jsou, můžete i mlsat, říká nutriční terapeutka
18. březen 2021
Na křupavý rohlík nebo voňavý pšeničnožitný chléb by měli zapomenout lidé, kteří mají onemocnění celiakie. Jak si i přesto dopřát pečivo, které neublíží, poradí zkušená nutriční terapeutka Romana Šrytrová, se kterou si připomeneme, jaké jsou nejčastější příznaky tohoto onemocnění, v čem spočívá, jak si sestavit jídelníček, a také přidá recepty na zdravé mlsání.
Mohlo by vás zajímat
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor

Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.