Možnosti vybrat si a zároveň pohlídat lepek v jídle jsou, můžete i mlsat, říká nutriční terapeutka

Na křupavý rohlík nebo voňavý pšeničnožitný chléb by měli zapomenout lidé, kteří mají onemocnění celiakie. Jak si i přesto dopřát pečivo, které neublíží, poradí zkušená nutriční terapeutka Romana Šrytrová, se kterou si připomeneme, jaké jsou nejčastější příznaky tohoto onemocnění, v čem spočívá, jak si sestavit jídelníček, a také přidá recepty na zdravé mlsání.

Spustit audio

Mohlo by vás zajímat

Nejposlouchanější

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.