Jizerská 50 se neběží, závodníci si ale mohou vyzvednout startovní balíčky. Vyzkoušeli jsme to

9. únor 2024 15:21

Do libereckého obchodního centra Nisa si přijely stovky lidí pro startovní balíček na Jizerskou 50. Balíček, kde je například pamětní medaile, si vyzvedla i naše reportérka.

Čtěte také

Přihlášení závodníci v balíčku dostanou startovní číslo, pamětní medaili, letáčky a další věci, které si objednali předem, například výživu, mazání a podobně.

„Jdu si to vyzvednout, abych měl památku, letos jsem měl jet pošesté,“ říká pan Jiří. „Mrzí mě to, ale co můžeme dělat, nic s tím neuděláme. Budeme doufat, že příští rok,“ dodává.

Balíčky si můžou lidé vyzvednout i v sobotu 10. února od 9 do 14 hodin. Z větší části dostanou i peníze za startovné. „Povedlo se nám pojistit startovné závodníků, těm se vrátí až 70 procent jejich startovného,“ řekl už dříve Českému rozhlasu mluvčí závodu Richard Valoušek.

Také doprovodný program k Jizerské 50 organizátoři ponechali. V pátek 9. února v Jablonci nad Nisou na Mírovém náměstí zahraje kapela Poletíme? a v sobotu 10. února se před libereckou radnicí představí Pokáč a Eva Farna.

autor: Johana Tománková
Spustit audio

Související