SOUTĚŽ: Rozdávání dárků v Českém rozhlase Liberec Vánocemi nekončí! Místo rolniček teď zvoní zvonky

28. prosinec 2021

Český rozhlas Liberec rozdává dárky i v lednu!

Čtěte také

Jakmile zaslechnete v našem vysílání zvuk zvonku s výzvou k zavolání, na nic dalšího už nečekejte a zavolejte do studia na číslo 22 155 37 22. V živém vysílání se okamžitě dozvíte, jaký dárek vyhráváte.

V lednové soutěži jsou digitální DAB rádia, permanentky do wellness a fitness centra, poukázky na kosmetickou péči v hodnotě 1 800 korun, ubytování na jednu noc pro 2 osoby v pivovaru Cvikov s neomezenou konzumací piva, fotografické publikace Liberec a okolí z nebe, poukaz do Lázní Libverda pro 2 osoby na jednu noc s polopenzí a wellness procedurou a další atraktivní dárky.

V Českém rozhlase Liberec chodí Ježíšek i v lednu!

Lednová soutěž „Český rozhlas Liberec rozdává dárky“ - pravidla:

Soutěž probíhá od 1. do 31. ledna 2022.  Jakmile v libovolném čase vysílání zazní signál – zvuk zvonku s výzvou, posluchač může volat do studia na telefon 22 155 37 22. Třetí volající se stává vítězem a má nárok na předem stanovenou cenu, kterou moderátor oznámí, až když vezme posluchače do vysílání.

Vyhrát lze maximálně jednou za dobu trvání soutěže.

autor: reČRoL
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.