Na Made in Jablonec se představilo 19 týmů návrhářů a designérů, jasný trend nenaznačily

13. leden 2023 14:08

Tradiční jablonecká módní přehlídka Made in Jablonec představila na 60 modelů oděvů, šperků a bižuterie. Podle organizátorů akce jasné trendy nejsou a všemu vévodí především volnost v rozhodování, co na sebe.

Čtěte také

Skleněnou bižuterii ve tvaru květin představily na módní přehlídce studentky Střední školy řemesel a služeb v Jablonci nad Nisou. Letošní přehlídka měla název Dotek budoucnosti a organizátoři se chtěli zaměřit na budoucnost designu.

Celkem 61 modelů na tradiční přehlídce Made in Jablonec ale jasné trendy v odívání a bižuterii na další měsíce a roky nenaznačilo. Přitom je připravilo 19 týmů složených z módních návrhářů, firem, škol a bižuterních i šperkařských designérů.

Modely předvedly modelky a účastnice soutěže Miss České republiky Přehlídka se do jabloneckého Eurocentra vrátila po dvou letech komplikací způsobených pandemií covidu-19, v původním lednovém termínu.

S mistrem odborného výcviku Jiřím Dvořákem a studentkou Dominikou Jelínkovou na přehlídce natáčel redaktor Tomáš Mařas, poslechněte si reportáž.

autoři: Tomáš Mařas , reČRoL
Spustit audio

Související