Kvalitní regionální potraviny: Výrobek roku Libereckého kraje 2019
Nej nealko: Lažanský rubín
2. prosinec 2019
Jednou z devíti kategorií, ve kterých se letos soutěžilo o titul potravinářského výrobku roku Libereckého kraje, jsou nealkoholické nápoje. Tady si nejlépe vedla stoprocentní šťáva Lažanský rubín – jablko s mrkví.
V seriálu Vám představujeme oceněné potravinářské Výrobky Libereckého kraje roku 2019. Vítězem v kategorii nealkoholických nápojů se stal Lažanský rubín – jablko s mrkví. 100 procentní přírodní šťáva se vyrábí v Lažanech Turnovsku, kde se také pěstují v sadech jablka. Do Českého ráje se vydal redaktor Jaroslav Hoření.
Mohlo by vás zajímat
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka