Hlasujte pro Šarmantní osobnost roku! Čekáme vaši tipy pro 25. ročník populární rozhlasové ankety

11. leden 2021

Český rozhlas vyhlašuje 25. ročník posluchačské ankety Šarmantní osobnost roku. Do konce února můžete posílat tipy na známé a i méně známé osobnosti. Z nich na základě největšího počtu hlasů sestavíme žebříček deseti „nejšarmantnějších osobností", ze kterých budete vybírat svou oblíbenou šarmantní osobnost do konce dubna. 

Čtěte také

Pro deset hlasujících posluchačů a čtenářů jsou i letos připraveny hodnotné ceny - televizor, digitální rádia, notebook, chytrý telefon, víkendové poukazy a dárkové kosmetické balíčky.

Vítěze vyhlásíme v květnu v našem vysílání. Další drobné ceny věnujeme každý týden ve víkendovém rozhlasovém magazínu Šarm jednomu z hlasujících posluchačů na Českém rozhlase Hradec Králové.

Kromě známých osobností se těšíme i na vaše tipy na šarmantní osobnosti z vašeho okolí. Určitě jich není málo a my je velmi rádi v našem vysílání také představíme.

Jak můžete hlasovat?

Elektronickou poštou na adresu sarm@rozhlas.cz pošlete jméno a příjmení osobnosti, které dáváte hlas.
Nebo formou SMS zprávy na telefonní číslo: 736 304 030 ve tvaru SARM /mezera/ JMÉNO A PŘÍJMENÍ OSOBNOSTI.
Tip na Šarmantní osobnost za rok 2020 můžete poslat i klasicky poštou na adresu: Český rozhlas, Havlíčkova 292, 50101 Hradec Králové.

Vítěze ankety Šarmantní osobnost roku 2020 vyhlásí moderátoři Lada Klokočníková a Miroslav Vaňura v květnu na galavečeru, na kterém by neměl chybět loňský vítěz herec, hudebník a šéf divadla Semafor Jiří Suchý, vítěz internetového hlasování pilot Martin Šonka a také šarmantní osobnosti minulých ročníků.

Smyslem ankety, která vznikla v královéhradeckém rozhlase v roce 1996, je hledat a oceňovat charismatické a šarmantní osobnosti.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.