Dárky pod stromečkem Českého rozhlasu Liberec jsou připravené, rozbalujte s námi

23. prosinec 2020, aktualizováno

Máme pro vás připravenou nadílku, která potěší vaše uši nejen na Štědrý den, ale i o svátcích. A už teď vám prozradíme, na co se můžete těšit.

Štědrý den s pohádkou, písničkami i sváteční soutěží

Rozbalte si svůj vánoční dárek pod rozhlasovým stromečkem na Štědrý den, připravené tam budou nejen ve Velké vánoční soutěži po 10. hodině. Vyhrát můžete hodnotné ceny, včetně poukazů do lázní.

Čtěte také

Máme pro vás i dárky zvukové, od 11 hodin si poslechněte pohádku Peklo pod radnicí, která bude mít nečekaný konec. V poledne si budeme povídat o tom, jak vznikaly vánoční písničky. Kdo sleduje populární televizní seriál, bude po 13. hodině potěšen pokračováním Vánoc ve Slunečné. Patrik Rozehnal si každý den, od pondělí 21. prosince do pátku 25. prosince, pozve k mikrofonu dvojici protagonistů tohoto seriálu. Těšit se můžete na Evu Burešovou, Marka Lamboru, Vladimíra Polívku, Denisu Nesvačilovou, Davida Prachaře, Terezu Brodskou, Filipa Blažka, Kristýnu Kociánovou, Ivu Hüttnerovou a Lucii Benešovou.

Po 14. hodině si přijdou do dalších vánočních Pochoutek s Naďou Konvalinkovou a Patrikem Rozehnalem popovídat Jiřina Bohdalová a Jiří Strach.

Čekání na Ježíška si můžete po 17. hodině zkrátit s hodinou plnou těch nejznámějších koled, v 18 hodin uslyšíte Českou mši vánoční Jana Jakuba Ryby a po 19. hodině záznam vánočního koncertu Symfonického orchestru Českého rozhlasu z Anežského kláštera.

S našimi zpravodajskými reportéry budeme také zjišťovat, jak probíhá Štědrý den v našem kraji.

Český rozhlas Liberec bude rozdávat dárky i na 1. svátek vánoční

S Josefem Dvořákem natáčel Jakub Marvan

Další kopec dárků je pro vás připravený ve Velké vánoční soutěži hned po 10. hodině. O hodinu později bude herec Josef Dvořák vyprávět o svých pohádkových rolích. Hodinu po poledni vám zpříjemní pořad Vánoční hudba v běhu staletí. A znovu se vrátíme do Slunečné, po 13. hodině. Vánoční Pochoutky po 14. hodině budou v rodinném duchu, pozvání přijaly Iva Janžurová se Sabinou Remundovou.

A s reportéry zpravodajství se i dnes podíváme, jak v našem kraji slavíte Vánoce.

Programová nabídka na 2. svátek vánoční

Miroslav Táborský jako Dilino hlupák v Cikánské pohádce

Po 11. hodině herec Miroslav Táborský prozradí nejen to, jak se stal pohádkovým loupežníkem. V časech Písniček na přání ve 12 i v 17 hodin budete mít příležitost, jak poslat hudební dárek svým bližním. V pravidelném čase po 13. hodině vás čekají speciální Vánoční Výlety s Pavlem Kudrnou.

A hned po 14. hodině nahlédneme do vánočního dění v kraji s našimi reportéry, kteří vás po 18. hodině nechají vstoupit do rozhlasové kuchyně v pořadu Veselé reportérské Vánoce.

autor: reČRoL
Spustit audio

Související