Z Liberce do Vratislavic už znovu jezdí tramvaje

14. srpen 2011

Z Liberce do Vratislavic nad Nisou už opět jezdí tramvaje. Cestujícím tím skončily trable s náhradními autobusy, které jezdily do centra města kvůli modernizaci tramvajové trati a rekonstrukci Jablonecké ulice po nepříjemné objížďce.

Z Liberce do Vratislavic nad Nisou už opět jezdí tramvaje. Cestujícím tím skončily trable s náhradními autobusy,které jezdily do centra města kvůli rekonstrukci tramvajové trati a Jablonecké ulice po nepříjemné objíždce-konstatuje starší žena z vratislavického sídliště Zelené údolí, která to měla na zastávku autobusu mnohem dál než na tramvaj a cesta do centra města jí autobusem po objíždce trvala dvakrát tak dlouho.

Cestování bude opět pohodlné, i když všechny práce zdaleka hotové nejsou-potvrdil to technický ředitel dopravního podniku Ludvík Lavička. Od června se podařilo zdvojkolejnit opět další podstatnou část tramvajové trati Liberec-Jablonec.

O tom, že mezi Libercem a Vratislavicemi nad Nisou od neděle opět jezdí tramvaje, informovala redaktorka ČRo Sever Ivana Bernáthová

Spustit audio