VÝZVA: Fanoušci Bílých Tygrů Liberec, oblékněte bílou!

27. březen 2019

Fandíte Bílým Tygrům? Potom je přijďte podpořit na zápasy play-off do liberecké Home Credit arény. Že nevíte, co na sebe? Přeci něco bílého!

Tato tradice se dodržuje od roku 2008. Je to to nejmenší, jak můžete vyjádřit podporu hráčům a celému týmu. Oni vás vnímají, je to povolený doping.

Růžová už není „IN“, zas frčí bílá

Věrný fanoušek Pavel chodí na zápasy libereckých hokejistů už léta a podporovatelům Tygrů vzkazuje:Měl bych malou prosbu na fanoušky Bílých Tygrů. Když už tam sedíte, vezměte si alespoň něco bílého na sebe. Je jedno, jestli tričko, bundu nebo cokoliv jiného. Ať máme konečně bílé peklo. Když už nefandíte, tak alespoň tím, že si vezmete něco bílého na sebe, dáte hokejistům najevo svou podporu a sympatie.“

Bílí Tygři Liberec mají fanoušky i v Praze. O víkendu postavili tygra ze sněhu

Rodina z obce Černý Vůl (Praha - západ) postavila o víkendu nevšední sněhovou sochu. Bílého tygra, který má být vyjádřením přízně libereckým hokejistům

Sněhovou sochu bílého tygra jako pozdrav libereckým hokejistům postavili o víkendu ze sněhové nadílky fanoušci klubu Bílí Tygři Liberec, kteří bydlí na okraji hlavního města. Fotkou se autoři sněhové sochy pochlubili na facebooku.

Stačí bílé tričko

Fanoušek Ondřej, který bydlí na okraji Prahy, připouští, že dres z fanshopu není levná záležitost. Jenže oficiální trikot tu podle něj nehraje hlavní roli. „Bílé tričko má doma snad každý. Vezměte si ho třeba přes své teplé oblečení. Nechoďte v černém, růžovém, červeném či dokonce v zeleném. To je barva soupeře.“ Nevhodný podle Ondřeje Chuchuta není ani modrý fanouškovský dres. „Předem moc děkujeme všem za pomoc při vytvoření atmosféry na stadionu,“ vzkazuje Ondřej.

Na play-off v bílém. Spot z roku 2016:



Sdělte to svým známým. Jde do tuhého a všichni společně přejeme našemu klubu úspěch. Není to náš výmysl, všichni v týmu i kolem něj to podporují.

Připravil fanoušek Bílých Tygrů Liberec Ondřej Chuchut.

Roztleskávačky Bílých Tygrů Liberec
autoři: Ondřej Chuchut , Český rozhlas Liberec
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.