VIDEO: Obrovskou radost udělalo paní Františce křeslo od Ježíškova vnoučete

18. prosinec 2017

Ježíškova vnoučata, projekt Českého rozhlasu, splnil už víc než dvanáct tisíc přání seniorům po celé České republice. Jedním z dárků bylo i pohodlné křeslo pro paní Františku z Hrádku nad Nisou.

Křeslo, které hýří všemi barvami. Takové bylo přání třiaosmdesátileté Františky z Domu s pečovatelskou službou v Hrádku nad Nisou. Do podobného křesla se zamilovala u své stoleté sousedky. Té ho přinesla Ježíškova vnoučata. A tak je o ně paní Fanynka poprosila také. Jakou z něj měla nakonec radost, se můžete podívat na videu:

„To křeslo je nádherné,“ obdivovala paní Františka dárek od Ježíškova vnoučete, Lenky Vrátné. „Sehnat patchworkové křeslo byl celkem oříšek, na trhu jich moc není. Nakonec se mi ho podařilo sehnat a věřím, že udělalo radost,“ komentovala dárkyně.

„Projekt Ježíškova vnoučata je úžasný. Dozvěděla jsem se o něm prostřednictvím Českého rozhlasu a jeho sociálních sítí a rozhodla jsem se, že bych se chtěla zapojit.“
Lenka Vrátná, Ježíškovo vnouče

Ti, kteří by taky chtěli některého ze seniorů před Vánoci obdarovat, mají stále možnost. Přání seniorů nejenom z Libereckého kraje najdete na webu jeziskovavnoucata.cz, kde si můžete některé z nich rezervovat.

Ježíškovo vnouče Lenka Vrátná a obdarovaná paní Františka z Hrádku nad Nisou
Ježíškova vnoučata nadělovala v Hrádku nad Nisou
autoři: Lucie Fürstová , Jaroslava Mannová | zdroj: Český rozhlas Liberec
Spustit audio

Související