Přijeli jsme k vám – do Jablonného v Podještědí

14. červen 2018

Promo tým Českého rozhlasu Liberec zamířil ve čtvrtek 14. června do Jablonného v Podještědí. Přivezl tam nové magazíny, dárky z rozhlasu i sladké překvapení.

Posluchači Českého rozhlasu Liberec v Jablonném v Podještědí

105,4 FM. To je frekvence Českého rozhlasu Liberec, kterou si můžete nově naladit v Jablonném a okolí. Aby se lidem lépe pamatovala, do města, jehož dominantou je bazilika Minor, vyrazila z liberecké redakce parta v následujícím složení – moderátor Honza Žíla, editorka Alena Volfová a webeditorka Jaroslava Mannová.

Náš promo tým místním přivezl aktuální vydání Magazínu Českého rozhlasu Liberec, ve kterém si posluchači můžou přečíst, jaké jsou programové novinky, vyluštit si soutěžní křížovku a vyhrát večeři s Marcelou Augustovou nebo si přečíst rozhovor s herečkou Eliškou Balzerovou. Sladkým pozdravem z Liberce byly pro obyvatele Jablonného koláčky od liberecké cukrářky paní Jahodové.

Na další setkání s promo týmem i na sladké koláče se můžete těšit ve středu 20. června v Turnově.

Na jakých frekvencích nás naladíte?
Liberec a Jablonec 102.3 FM
Frýdlant v Čechách 97.4 FM
Harrachov 107.9 FM
Semily 103.4 FM
Česká Lípa 94,3 FM
Jablonné v Podještědí 105,4 FM
Turnov a okolí 91,5 FM

autor: reČRoL
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.