Pondělní Noční linka: Příběhy o šťastných návratech

17. říjen 2022

Dnešní Noční linka bude plná radost a štěstí, a to díky šťastným návratům! Přesněji řečeno díky “příběhům o šťastných návratech”. 

Zažili jste někdy takový návrat? A byl to váš návrat domů po dlouhé cestě? Byla to pracovní cesta nebo to byla jen cesta “špatným směrem” a vy jste po čase dokázali najít tu správnou a zažili jste šťastný životní návrat do života po těžkém období? Zažili jste někdy návrat po nedobrovolném odloučení? Možná to mohly být i návraty vašich blízkých, které jste dlouho neviděli.

Jaké bylo vrátit se po dlouhé době tam, kde je vám dobře? Byl to návrat do místa, kde jste dlouho nebyli, a přitom jste tam nechali srdce? Byl to návrat do vašeho rodného kraje nebo domu? Možná to byl návrat do rodiny, ze které jste se na čas vytratili.

Věřím, že šťastné návraty zažíváme všichni. Častou jsou emotivní a zažíváme při nich nepopsatelnou radost. Pojďme si o tom povídat. 

Vaše příspěvky nám můžete psát na rozhlas.cz/linka, kde si můžete také přečíst vzkazy ostatních. K dispozici je email linka@rozhlas.cz a také telefon 731 800 900.

V době vysílání můžete volat do studia Českého rozhlasu Zlín, ve kterém se na vás těší Jarka Barboříková.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.