Pondělní Noční linka: Dojemné okamžiky v našich životech

3. červen 2024

Vážení posluchači, vítejte na naší Noční lince, kde se dnes podíváme na ty krásné a hluboké okamžiky, které nás dokáží dojmout. Ať už je to milé gesto od blízkého člověka, dojemná vzpomínka, nebo prostý moment laskavosti. 

Všichni máme své příběhy, které nás zasáhly a dotkly se našich srdcí. Tak se spojme a tyto příběhy posílejme dál do světa. Sdílejte své zkušenosti a pocity, které vás v poslední době dojaly a přinesly vám radost, naději nebo nostalgii.

Byla to nějaká konkrétní událost, gesto od někoho blízkého, nebo třeba příběh, který jste slyšeli či četli? Jaké emoce ve vás tato chvíle vyvolala? Byla to radost, smutek, naděje, nebo snad něco úplně jiného? Je nějaká vzpomínka z minulosti, která se vám vynořila při tomto okamžiku dojetí?

Jak tyto momenty ovlivňují váš pohled na svět a na život kolem vás? Dávají vám naději, posilují vaši víru v dobro, nebo vám připomínají důležitost lásky a přátelství?

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související