Páteční Noční linka: Druhá šance na lásku

28. červen 2024

Život nám často přináší neočekávané zvraty a příležitosti, abychom znovuobjevili lásku a štěstí. A to v mladí, ale i v pokročilejším věku. Druhá šance nám může přinést nové začátky, a právě o tom si dnes budeme vyprávět.  Budeme prozkoumávat příběhy o nových začátcích a druhých šancích v milostném životě. 

Máte k tématu svůj vlastní příběh? Jak jste se rozhodli dát vztahu další šanci a jak to ovlivnilo váš život? Jak se mění náš pohled na lásku a vztahy, když jsme mladí, a když stárnete? Jsou určité aspekty lásky, které zůstávají konstantní, nebo se s věkem mění? Jaké lekce jste se naučili o druhých šancích? 

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.