Policie hledá ženu z Liberce. Léčila se s psychickými problémy

Policie pátrá po sedmapadesátileté Janě Drchalové z Liberce. Zmizení v úterý oznámila její dcera. Žena měla v minulosti sebevražedné sklony a užívá životu důležité léky.

Naposledy byla viděna v pondělí 1. července v místě svého bydliště, v liberecké Rochlici. Dcera se svojí matkou ještě 2. července kolem osmé ráno telefonovala. Před čtvrtou hodinou odpoledne k ní šla na návštěvu, její matka už ale nebyla doma. V bytě žena zanechala svůj mobilní telefon a životu důležité léky.

Do současné doby se domů nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu. Pohřešovaná byla minulý týden propuštěna z nemocnice, kde se léčila s psychickými problémy. V minulosti trpěla úzkostnými stavy a měla sebevražedné sklony.

Jana Drchalová je obézní, měří asi 160 centimetrů, má hnědé obarvené vlasy a modré oči. Na sobě by mohla mít dlouhé tmavě modré šaty se vzorem bílých a červených kytiček, černé páskové sandály a s sebou velkou hnědou kabelku s reflexními prvky. 

Pokud někdo ženu viděl nebo ví, kde se nachází, ať kontaktuje linku 158 nebo přímo policisty na kterékoliv policejní služebně.

autor: mib | zdroj: Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje
Spustit audio