Hana Hauptvogelová

zprávařka a webeditorka

Znamení:
Jsem Beran, úplně mírný beránek.

Životní motto:
Karma.

Co dělám v rozhlase:
Od března 2016 jsem zprávařkou liberecké stanice. A od října 2019 mám k tomu na starosti webovou stránku Českého rozhlasu Liberec, kde kromě informací můžete najít i obrázky z událostí, akcí a jednání, kde naši redaktoři natáčeli. Jsou tam i reportáže, které Vám třeba ve vysílání utekly, nebo si je jen chcete připomenout. K tomu patří i správa sociálních sítí; víte, že máme i stránku na Facebooku, že?  

Před rozhlasem:
Studovala jsem učitelství angličtiny na liberecké TUL. První zkušenost s rozhlasovým éterem jsem získala v Rádiu Contact Liberec, to bylo na postu produkční. Potom jsem se vrátila k učení a kouzlo zprávařiny jsem později poprvé, jen na pár měsíců, zakusila v libereckém Rádiu Dobrý den. Na pět let jsem si odskočila do západních Čech, kde jsem vedla jazykovou školu, jenže – Liberec mi opravdu hodně chyběl, a tak jsem se velmi ráda vrátila.

Co mě baví:

Zahrada, bylinky, kytky a vůně, kouzlu aromaterapie jsem zcela propadla. Baví mě poslouchat četbu na pokračování a rozhlasové hry v mujRozhlase, hlavně detektivky. Taky knížky a divadlo mě baví. Mám moc ráda dobré jídlo, zmrzlinu a Francii. A díky svému muži objevuji kouzlo Itálie a... okresního přeboru ve fotbale. Neumím si představit svět bez hudby. A taky mě hodně baví patřit do KÚD. Baví mě život.

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové