Nedělní Noční linka: Český rozhlas - Váš společník o Vánocích, možná jediný?

22. prosinec 2019

Je pro vás Český rozhlas nepostradatelným společníkem v čase svátků? Pomáhá vám rozhlasové vysílání v samotě a nebo jen v dotvoření příjemné atmosféry vánočních svátků? Posloucháte i na Štědrý den a o svátcích? Pouštíte si na Štědrý večer Rybovu mši a koledy z rozhlasu? A co rozhlasové pohádky a povídky? Jste o Vánocích vnímavější? Uděláte si čas na delší poslech a nebo je pro vás rozhlas "jen kulisou" třeba při vaření nebo pečení?

Český rozhlas s koledami, příběhy a pohádkami k Vánocům neodmyslitelně patří. Možná jste ho také o Vánocích poslouchali už jako malí s rodiči a máte vzpomínky. V bohatém programu mnoha stanic Českého rozhlasu si může i letos každý najít to své, vybrat co mu vyhovuje a co ho potěší.

Moderátor Karel Sladký má vánoční služby rád, protože se setkává se svými milými posluchači a promlouvá k těm, kteří jsou na Vánoce sami. Dělá jim tak společníka. Na Štědrý den a svátky bude Karel Sladký sloužit ve své domovské stanici v Českém rozhlase Hradec Králové.

Jeho vánoční služby jsou už tři desítky let v rozhlase ve znamení kontaktu s těmi, pro které je milé slovo pohlazením a vánoční hudba oázou klidu. Jaké místo má Český rozhlas o Vánocích u vás? Posloucháte vysílání více, pozorněji? Slovo, pohádky, hudbu?

Bude Český rozhlas letos o Vánocích vaším jediným společníkem? Na vaše vyprávění se moc těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio