Mokrý týden: Vyhrajte tři kubíky štípaného dřeva, nebo pětilitrový soudek s 11° pivem

2. listopad 2020

V „Mokrém týdnu“ od 9. do 13. listopadu bude naším vysíláním protékat voda. Navštívíme výlov, zjistíme, jak je to dnes se spodní vodou, představíme návrháře designových holínek, zajdeme do vodárny i na další místa, která mají společného jmenovatele: vodu. A abyste se mohli po mokrém týdnu osušit, je tu soutěž o tři kubíky dřeva do krbu nebo kamen.

Od pondělí 9. do pátku 13. listopadu můžete u nás v Mokrém týdnu vyhrát tři kubíky štípaného dřeva, které vám i dovezeme. Ve hře jsou i pětilitrové soudky s 11° pivem. Stačí se vyfotit v gumových holínkách a fotografii poslat na email liberec@rozhlas.cz. Pokud budou vaše holínky vysoké rybářské, budete ve slosování hned 5x. Nejlepší fotografie zveřejníme na našem webu i Facebooku. A pozor, při předání výhry budou naši kolegové chtít ony vyfocené holínky vidět na vlastní oči…

Z došlých fotografií také vybereme 3 nejvtipnější, které odměníme poukazy na služby do Lázní Libverda. 

Pravidla soutěže:

Mokrý týden
Doba konání: od pondělí 9. 11. 2020 do pátku 13. 11. 2020

Princip soutěže:

Ve výše uvedeném období budeme ve vysílání vyzývat posluchače, aby poslali svoji fotografii v holínkách na email: liberec@rozhlas.cz

Pokud posluchač pošle fotografii ve vysokých rybářských holínkách, bude mít v losování 5 hlasů. V dalším týdnu budeme losovat, 1 posluchač vyhraje 3 kubíky naštípaného dřeva do krbu nebo kamen, dřevo mu dopravíme. Další posluchači vyhrají pětilitrové soudky s 11° pivem. Vyhodnocení soutěže a telefonát výherci proběhne 16. 11. 2020 dopoledne.

  • Pořadatelem soutěže je Český rozhlas, který byl zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12 Praha 2 120 99, IČ: 45245053 (dále jen jako „Pořadatel“ nebo „ČRo“).
  • Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let s adresou pro doručování výher v České republice. Každá osoba splňující tyto podmínky se může hry zúčastnit a výhru získat maximálně 1krát po dobu konání soutěže.
  • Účastí v této soutěži účastník bez výhrad přijímá tato pravidla a zavazuje se je dodržovat.
  • Finanční plnění výher není možné.
  • Soutěže se nesmějí účastnit zaměstnanci Českého rozhlasu a osoby ve smluvním vztahu s Českým rozhlasem, jejich rodinní příslušníci a osoby blízké.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže změnit její pravidla či ceny vložené do soutěže, soutěž přerušit, prodloužit, zkrátit, případně bez náhrady zrušit.
  • Účastník soutěže souhlasí s tím, že bude jeho jméno, příjmení a bydliště (obec nebo město) zveřejněno ve vysílání Českého rozhlasu a na internetových stránkách Českého rozhlasu, stejně tak i zaslaná soutěžní fotografie.
  • Výherce se zavazuje poskytnout Pořadateli tyto údaje o své osobě: jméno, příjmení, datum narození, telefonní číslo, email a adresu trvalého bydliště. Při osobním převzetí ceny se výherce zavazuje podepsat předávací protokol, který bude obsahovat výše uvedenou identifikaci jeho osoby, dále identifikaci předávajícího, specifikaci předávané ceny včetně jejího ocenění a datum převzetí ceny.
  • Osobní údaje soutěžících (účastníků soutěže) budou zpracovávány pouze za účelem vyhodnocení soutěže, předání cen a statistického vyhodnocení výzkumu a poté budou zlikvidovány.

 

autor: reČRoL
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.