Liberečtí hokejisté vyhráli i druhý zápas letní pohárové soutěže. Doma porazili Mladou Boleslav

12. srpen 2020 11:42

Po dlouhých pěti měsících se Bílí Tygři znovu představili na domácím ledě. V zápase letní pohárové soutěže porazili Mladou Boleslav 2:0. V duelu, který se 11. srpna hrál ve zvláštním režimu.

„Musíme dodržovat veškerá nařízení i doporučení od svazu, která platí pro akce konané uvnitř,“ upřesnil mluvčí libereckého klubu Martin Kadlec. Domácí jako organizátoři zápasu nemohli překročit hranici pěti stovek osob v jednom sektoru. „Aréna je rozdělená do sektorů a lidé si musí sedat od řadu a ob sedadlo,“ dodal.

Klub musí dodržovat nařízení ohledně kapacity hlediště, i tak ale bylo vyprodáno

Fanoušci si hokej po dlouhé pauze opravdu užívali. A spokojeni s výsledkem i předvedenou hrou byli i trenér Bílých Tygrů Patrik Augusta a střelec úvodní domácí branky Radan Lenc.

Hraje se dál

Tento týden mají liberečtí hokejisté hodně nabitý program. Ve čtvrtek 13. srpna je čeká zápas v Mladé Boleslavi a o den později domácí odložený duel s Litvínovem. Útočníka Adama Musila mrzelo, že nemohlo být víc diváků v Aréně. Navíc v hledišti museli být v rouškách. Hráči bez nich zase nemohli na rozhovory s novináři. „Třeba se to časem změní, teď jsme ale rádi, že můžeme hrát před skvělými fanoušky,“ dodal Adam Musil před dalším programem letní pohárové soutěže hokejistů.

autor: ppe
Spustit audio

Související