Den otevřených dveří v Českém rozhlase Liberec už v sobotu, aneb Co se chystá v Modré ulici

Český rozhlas Liberec pořádá v sobotu 20. května Den otevřených dveří. Co všechno se chystá, prozradil ve vysílání ten nejpovolanější, šéfredaktor stanice a moderátor Pavel Kudrna.

Čtěte také

Český rozhlas Liberec otevře dveře své redakce a studií v sobotu 20. května 2023 v 10 hodin. Návštěvníci se budou moct při komentovaných prohlídkách podívat do zákulisí našeho vysílání, včetně hlavního studia, odkud si v poledních Písničkách na přání mohou nechat zahrát svoji oblíbenou skladbu, a být přímo v živém vysílání.

Setkají se také se svými oblíbenými moderátory, zprávaři a dalšími rozhlasáky, kteří vysílání připravují a v mimořádně otevřeném nahrávacím studiu si budou moct vyzkoušet, jak se vysílá.

V budově liberecké stanice bude také k vidění speciální výstava historických fotografií k 100. výročí Českého rozhlasu a prezentace unikátní knihy RozhlaSTO.

Program je připraven i na zahradě, kde vystoupí Jakub Smolík, skupiny Šance a Vltavín, vystoupí žáci ZUŠ Liberec, a bude tam i malířka na obličej a tatérka.

A co dalšího ještě připravujeme? Budou i soutěže? Poslechněte si záznam rozhovoru.

Spustit audio