Čtvrteční Noční linka: Nová a důležitá etapa vašeho života

15. listopad 2018

Kdy jste v životě museli něco zásadního ukončit,abyste mohli začít něco nového,pro vás také důležitého? Ukončili jste vztah, pustlili se do nové práce? Změnili jste životní styl, styl svého života? Kdy jste museli udělat opravdu důležité a třeba i bolestné rozhodnutí, abyste mohli jít dál a dát svému životu nový smysl? Co takové rozhodnutí obnášelo, co jste museli zvládnout, jaké překážky překonat?

Bez konce, není začátek. Abychom se mohli pustit do něčeho nového, musíme mnohdy sebrat odvahu k důležitému rozhodnutí, kroku a rozloučit se s tím, co nás nenaplňuje, co je v životě nefunkční. Začít jinak a lépe, najít to, po čem člověk touží, co ho udělá v životě šťastným je důležité, ale také těžké.

Je potřeba udělat zásadní rozhodnutí. Ne každý to dokáže. Ne každý má k takovému kroku dost síly, odvahy.

Jak jste na tom vy s důležitými životními rozhodnutími a jakou novou etapu svého života považujete za zásadní? Na vaše příběhy se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo mu zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na telefonní číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio