Buď a nebo? Nová soutěž Českého rozhlasu Liberec

7. leden 2020

Je lepší vrabec v hrsti nebo holub na střeše? Jak těžké je se rozhodnout? Vyzkoušejte to sami v naší soutěži od 20. do 31. ledna!

Jakmile se na výzvu dovoláte do vysílání, vyhráváte nádhernou knihu. Anebo můžete získat víc. Pokud se této výhry vzdáte, postoupíte do slosování o luxusní pobyt v Lázních Libverda.
Buď a nebo – to je nová soutěž Českého rozhlasu Liberec!

Velká lednová soutěž Buď a nebo?

Doba konání: od pondělí 20. 1. 2020 do pátku 31. 1. 2020

Princip soutěže:

Ve výše uvedeném období budeme ve vysílání zařazovat natočenou výzvu:

„Buď a nebo. Velká lednová soutěž Českého rozhlasu Liberec o pobyt v Lázních Libverda – volejte právě teď na číslo 221553722 a vyhrajte!“

Posluchače, který se na tuto výzvu se dovolá do studia na telefonní číslo 22 155 37 22, vezme moderátor do vysílání a položí mu zásadní otázku: Buď a nebo? Posluchač si může vybrat: buď okamžitě vyhrává knihu, anebo se okamžité výhry vzdá a postoupí tak do závěrečného losování.

Moderátor vždy zapíše jméno, adresu a telefon soutěžícího na připravený formulář a označí v něm, jestli bere knihu nebo postupuje do slosování. Z těchto formulářů se bude na závěr losovat.

Ze všech posluchačů, kteří se vzdali knihy, bude vylosován jeden, který získá poukaz na pobyt v Lázních Libverda. Losování proběhne v pondělí 3. 2. 2020 v Dopoledni pod Ještědem v 9:10 hodin.

Soutěž probíhá minimálně 3x za den, maximální počet opakování není stanoven.

autor: reČRoL
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka