V libereckém Centru Kašpar se konal Den otevřených dveří

16. říjen 2017

V úterý 1. listopadu se uskutečnil v prostorách libereckého poradenského a rekvalifikačního Centra Kašpar Den otevřených dveří pro širokou veřejnost.

Sliboval možnost vyzkoušet si některé z nabízených poradenských a vzdělávacích aktivit sdružení v praxi formou zkrácených ukázkových hodin, návštěvníci si prohlédli také hlídací koutek v podobě herny, která je i v tomto školním roce připravena poskytnout dočasné zázemí dětem, jejichž rodiče využijí některou z individuálních či skupinových aktivit sdružení.

Přímo na Dni otevřených dveří zajišťovaly hlídání příchozích dětí dvě stálé chůvy Centra Kašpar, takže si rodiče mohli nerušeně prohlížet prostory a na vlastní kůži pocítit rodinnou atmosféru sdružení.

Český rozhlas Sever byl u toho, na tamní zahradě jsme měli modrý stánek a přítomní si mohli zatočit kolem štěstí a vyhrát si tak jednu z mnoha lákavých cen.

1425.mp3

0:00
/
0:00

Připomeňme, že nabídku rekvalifikačních kurzů pro školní rok 2011/2012, jakož i aktuální nabídku poradenských služeb naleznou zájemci a zájemkyně také na webových stránkách sdružení: www.centrum-kaspar.cz.

Centrum Kašpar se ve svém působení i nadále soustředí nejen na osoby, které stojí na okraji zájmu zaměstnavatelů, ale také na samotné zaměstnavatele na Liberecku.

Spustit audio