V Liberci začala výstava Dům a bydlení

29. září 2011

Moderní vytápěcí systémy nebo repliky historického nábytku. Tohle a ještě řadu dalších novinek najdete na výstavě Dům a bydlení, která začíná ve čtvrtek 29. září v Liberci.

Z celé republiky a hlavně z Liberecka přijelo více než 130 vystavovatelů. Kdo staví nebo se zajímá o trendy v bydlení a design, bude mít z čeho vybírat. Najde tu všechno, od střechy až po kamna a nemusí přitom objíždět výrobce - má je všechny pod jednou střechou. Může tedy srovnávat nabídku a využít i slev, které výrobci většinou poskytují právě tady.

Letošní ročník veletrhu nabízí i zajímavé novinky. Letos tu například jeden z vystavovatelů předvede ojedinělé repliky historického nábytku a bytových doplňků a představí se tu také novinky ve výstavbě nízko energetických domů.

Několik firem návštěvníkům ukáže systémy infra vytápění a také spoustu designových kousků a nových trendů moderního bydlení. Návštěvníci na výstavě najdou nabídku tradičních vystavovatelů moderního nábytku, podlah a dveří, krbů a kamen, expozici garážových vrat a plotů, vše pro truhláře, stavebníky a kutily.

Na venkovní ploše se představí firmy prodávající zahradnický materiál a potřeby pro zahrádkáře, jako množství keřů, stromků, cibuloviny, okrasné rostliny, ale i dřevoplastové terasy nebo žebříky. Výstava Dům a zahrada začíná 29. září v devět hodin a trvá do neděle 2. října do čtyř hodin odpoledne.

autor: Eva Malá
Spustit audio