Středeční Noční linka: Vztahy na dálku

13. leden 2021

Zažili jste někdy vztah na dálku? Měly jste dámy chlapce na vojně a zažily jste to dlouhé dvouleté čekání? Nebo jste se potkali o prázdninách, o dovolené a pak jste se každý rozjel do svého místa bydliště. Vydržel vám vztah na dálku? A jak se daří vztahům v době koronavirové?

Vztahy, ať už rodinné, partnerské či přátelské, jsou v dnešní uspěchané době velice důležité a měly by nás naplňovat štěstím a radostí. Avšak nežijeme v pohádkách, proto není nic bez chybičky a už vůbec ne vztahy mezi mužem a ženou. O vztazích na dálku existuje nesčetně debat s diametrálně odlišnými názory. Jedni tvrdí, že takto uspořádané partnerství dříve či později podlehne zkáze z nedostatku společně strávených chvil. Další lidé si naopak myslí, že si je pár nevšedním vídáním se daleko vzácnější a jejich láska má tedy jistou budoucnost.

Vztahy na dálku jsou vzácné v tom, že si nemůžete zevšednět. Přes týden si vyměňujete zamilované smsky, telefonujete si jako puberťáci a každý společný víkend proměníte v malé líbánky. Problém nastane v okamžiku, kdy jednu stranu začnou trápit pochybnosti tipu: "Má mě ještě rád? Je mi věrná? Myslí na mě vůbec?" Co si o lásce na dálku myslíte vy? Zažili jste ve svém životě vztah na dálku? A máte pocit, že vztahy na dálku vlastně prožíváme i nyní, v době koronavirové?

Spustit audio