Seriáloví herečtí manželé Martin Zounar a Martina Randová jsou Na větvi s Halinou

14. květen 2018

Český rozhlas Hradec Králové uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů "Na větvi s Halinou". Každé druhé pondělí v měsíci v přímém přenosu ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) Lázní Bělohrad, vždy od 18. hodin. V pondělí 14. května byli hosty pořadu herci Martin Zounar a Martina Randová.

Moderátor a herec Martin Zounar je synem herce Miroslava Zounara. Svým otcem sice nikdy nebyl k herectví veden, ale nakonec vystudoval Státní konzervatoř v Praze, následně hostoval v Národním divadle, v Divadle pod Palmovkou a v Divadle komedie. Ještě jako student se také začal objevovat ve filmu i televizi.

Jeho první velkou rolí byla role mladého vojáka Tomáše v televizním seriálu Chlapci a chlapi. Mezi jeho další role patří role ve filmech Pták Ohnivák a Vekslák a seriálech Velmi křehké vztahy, Rodinná pouta a Vyprávěj. Od roku 2011 hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Martina Randová

V dnešní době je jeho tvář a také poměrně značná popularita spojena především s účinkováním v různorodých zábavných pořadech a seriálech. Nadále ale hraje také v divadle, úspěšně se věnuje i dabingovému herectví a rozhlasovému moderování.

Herečka pražského Divadla Na Fidlovačce Martina Randová se coby Heluš v seriálové Ordinaci v růžové zahradě provdala za doktora Boba Švarce v podání Martina Zounara.

Halina Pawlowská se podepisuje na stěnu v radiokavárně Českého rozhlasu Hradec Králové

V talkshow "Na větvi s Halinou" přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Vstupenky je možné si zamluvit v recepci hotelu Tree od Life Lázní Bělohrad na telefonu 493 767 100.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.

Spustit audio