Příbram mohla v Liberci vyhrát, zklamaná byla obě mužstva

4. srpen 2014

Po bezbrankové remíze fotbalistů Liberce a Příbrami nebylo spokojené ani jedno mužstvo. Severočechy mrzela především předvedená hra, hosty vzhledem k počtu gólových příležitostí remízový výsledek 0:0.

„Jsem neskutečně naštvaný, protože jsme mohli vyhrát. Měli jsme na víc. Pokud se chceme posunout dál, musím být na naše mužstvo kritický. Naše šance jsme měli využít a vyhrát tady,“ zlobil se příbramský kapitán Tomáš Zápotočný.

Ještě před zápasem by se možná remíza ze hřiště papírově silnějšího soupeře zdála být pro hosty přijatelným výsledkem. Nakonec ale příbramští fotbalisté měli blízko k vítězství.

Na 3 body ale myslel i Liberec. „My jsme doma 2 body ztratili,“ říká jasně kapitán Severočechů Jiří Fleišman, který přitom ví, že hra jeho mužstva měla k fotbalovému ideálu daleko.

Na slova o únavě z předkol evropských pohárů ale v tomto případě nedošlo. „Je začátek sezony a únava nemůže být tak velká. Hraje se rychle za sebou, ale o to víc regenerujeme. Únava nás vůbec neomlouvá.“

Do odvety 3. předkola Evropské ligy s Astrou Giurgu vstoupí Slovan s tříbrankovým mankem. A alespoň zdramatizovat boj o postup nebude ve čtvrtek vůbec lehké.

„Vše musí být jinak. Tak, jako dali oni 3 góly nám, můžeme dát my 3 góly jim. Určitě to nezabalíme a budeme bojovat,“ slibuje odhodlaný liberecký záložník Tomáš Ďubek.

autoři: David Nyč , vman
Spustit audio