Pondělní Noční linka: Kdo přinesl v poslední době radost do Vašeho života?

29. duben 2019

Kdo nebo co dokáže váš život rozsvítit? Dát mu jiskru, radost? Díky komu nebo čemu má váš život smysl? Co vás dnes nebo v poslední době potěšilo? Třeba to byla jen drobnost, ale díky ní jste si zase řekli, jak je na tom světě krásně?

Lidé, ale i zážitky, které nás pohladí po duši a potěší naše srdce - to jsou drobné i větší radosti našeho života. Určitě i dubnové dny přinesly něco milého a krásného.Lidé, ale i zážitky, které nás pohladí po duši a potěší naše srdce - to jsou drobné i větší radosti našeho života. Určitě i dubnové dny přinesly něco milého a krásného.

Kdo má otevřené oči a srdce vnímá, že zázraky a radosti se nám dějí každý den. Kdo je přináší a přinesl v poslední době do Vašeho života? Co milého jste prožili, co rozsvítilo Váš život? Co je světlem Vašeho života?

 Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.