Znamení:
Kozoroh
Životní motto:
Žij, co se do tebe vejde.
Co dělám v rozhlase:
Moderuji dopolední vysílání.
Před rozhlasem:
Moderovala jsem v soukromém libereckém rádiu.
Co mě baví:
Můj muž, muzika, která je tou nejlepší nabíječkou, stejně jako les a knížky.
Všechny články
-
Přijetí je nejzásadnější, přijmu tě takového, jaký jsi, říká David Drbohlav z libereckého nízkoprahu
Nízkoprahový klub organizace Člověk v tísni je bezpečný prostor, kam mohou přijít děti a mladí lidé, které něco trápí.
-
Tipy na víkend v Libereckém kraji: Mikulášské, advent i běžecké závody
Nabízíme několik tipů, jak strávit druhý adventní víkend v Libereckém kraji.
-
Český rozhlas Liberec vypne v pondělí některé menší vysílače. Přelaďte si na 97,9 FM
Už jenom do neděle 30. listopadu bude vysílání Českého rozhlasu Liberec slyšet na všech dosavadních frekvencích. Od pondělí 1. prosince nás už naladíte jenom na některých.
-
Dědictví od A do Z jsme probrali s naším hostem. Tím byl advokát Jan Zrnovský
Dědické řízení se dříve či později týká každého, kdo má nějakou rodinu. Jak probíhá, kdo může dědit, i co vše má obsahovat závěť, nás poučil advokát Jan Zrnovský.
-
Lidé v Kryštofově Údolí jsou dobří a chtějí pomáhat, je pyšná starostka obce Jana Blažková
Malebná vesnice ožila melodií zvonkohry na obnovené hodinové věži. Novinkou je také rekonstruovaná fara. V Kryštofově Údolí se byla podívat redaktorka Iveta Kalátová.
-
Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Pamětníci sametu, jak na dědictví, bylinky i život v Mimoni
Výber toho nejlepšího z rozhovorů třetího listopadového týdne připravila moderátorka Iveta Kalátová.
-
Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Tanec kdykoliv, čistá pleť, martinské pochoutky i diabetes
Výber toho nejlepšího z rozhovorů druhého listopadového týdne připravila moderátorka Iveta Kalátová.
-
Mladí lidé si uvědomují, že demokracie není samozřejmá, říká pedagog a kněz Michal Podzimek
Zatímco starší generace vzpomíná na osobní prožitky spojené se sametovou revolucí, pro mladé se stává spíše historickou událostí. Proč není svoboda samozřejmostí?
-
Pečínka rukama a kosti psům? Filmové klišé, říká spisovatelka Monika Černá o středověkých hostinách
Jak chutnal středověk? Podle autorky knihy Gastronomie českého středověku Moniky Černé byla středověká gastronomie elit vysoce kultivovaná a vynikala důmyslnými recepty.
-
Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Ptačí podzim, fotbalová radost, střety se zvěří i chutě středověku
Výber toho nejlepšího z rozhovorů prvního listopadového týdne připravila moderátorka Iveta Kalátová.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »