Herci Jitka Asterová a Jiří Mádl jsou Na větvi s Halinou

25. březen 2019

Herci Jitka Asterová a Jiří Mádl jsou hosty pořadu Českého rozhlasu Na větvi s Halinou v pondělí 25. března 2019 po 18. hodině.  Jde o záznam z Lázní Bělohrad, kde se pravidelně koná talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů.

V pondělí 25. března 2019 uslyšíte záznam pořadu Na větvi s Halinou z roku 2015. Halina Pawlowská přivítá herečku a moderátorku Jitku Asterovou a herce Jiřího Mádla.

Jitka Asterová se jako dítě věnovala gymnastice a také krasobruslení v dětské lední revue. Po gymnáziu šla studovat Lidovou konzervatoř, odkud přestoupila na DAMU. Společně s ní byli v ročníku například Karel Roden, Eva Holubová, Ivana Chýlková a Pavel Vítek. Zahrála si například ve slavných českých filmech: Čas sluhů, Šakalí léta či ve Vratných láhvích.

Jitka Asterová

Teenagerovský idol Jirka Mádl patří v současnosti k našim nejslibnějším mladým hercům. Studenta Biskupského gymnázia v Českých Budějovicích přitom ještě před několika lety téměř nikdo neznal. Tehdy se na maminčino naléhání vydal do Prahy na konkurs vypsaný Českou televizí na film "Snowboarďáci". Když si jej pak režisér Karel Janák vybral ze 700 uchazečů ani v nejmenším netušil, jak moc se mu už brzy změní život. "Snowboarďáci" se hned po svém uvedení stali hitem.

Vedle hraní Jiří Mádl píše scénáře a divadelní hry a skládá také písničky. Herecký vzor nemá, ale líbí se mu Jack Nicholson, Tom Hanks či Leonardo Di Caprio a mezi jeho oblíbené filmy patří S tebou mě baví svět, Pelíšky nebo Forrest Gump. Má rád sport, kromě hokeje hlavně fotbal, házenou a bruslení, a hudbu.

Jiří Mádl

Spisovatelka, scenáristka, publicistka, vydavatelka, moderátorka Halina Pawlowská má jedinečný dar dělat z chyb přednosti a pohotově reagovat na poptávku trhu. Své kypré půvaby a šarm umocňuje nezaměnitelným humorem a odzbrojující sebeironií, pro kterou ji ženy milují a muži obdivují.

V talkshow Na větvi s Halinou přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.


Zvětšit mapu

autoři: Halina Pawlowská , baj
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.