Boleslavský útočník Milan Baroš má namířeno do Liberce

12. červenec 2016

V nejvyšší české fotbalové soutěži se schyluje k velkému přestupu. Útočník Mladé Boleslavi Milan Baroš má zamířeno do libereckého Slovanu. O možném transferu 34letého hráče, který do středočeského klubu přišel před rokem, jako první informoval server iDNES.cz.

Nejlepší střelec mistrovství Evropy 2004 přišel do Liberce vloni v červnu z ostravského Baníku. V dresu Mladé Boleslavi se pak v sezoně 2015/2016 představil v 21 ligových zápasech, ve kterých zaznamenal šest gólů.

Do základní sestavy ho přitom trenér Karel Jarolím, jenž je pro změnu spojován s odchodem k národnímu týmu, nominoval pouze v šesti případech.

Přestup Milana Baroše, který v minulosti působil například v Liverpoolu, s nímž v roce 2005 vybojoval vítězství v Lize mistrů, zatím oficiálně nepotvrdil ani jeden z klubů.

Pouze liberecký tým na svém twitterovém účtu zveřejnil příspěvek, který možný příchod bývalého reprezentanta naznačil.

Později jednání mezi Libercem a Mladou Boleslaví o Barošově přestupu pro web Aktuálně.cz potvrdil hráčův agent Pavel Paska. Podle Pasky by měl ostravský odchovanec zítra podstoupit zdravotní prohlídku a poté podepsat smlouvu.

Ligová sezona začíná za necelé tři týdny. Krátce před tím pak ještě Liberec i Mladou Boleslav čekají boje v rámci třetího předkola Evropské ligy.

autor: jkn
Spustit audio